*/?>

  Nyt vavan ostajalle ilmainen Naru! Valitse vapa ja Naru. Alennus näkyy kassalla. Arvo 65-75 €.  

Narut

Narut

NARU PERHOSIIMAT

Naru perhosiima jatkaa oikomistaan siinä, missä moni muu siima on jo lentonsa lentänyt. Narujen suunnittelija on heittokisoissakin mestaruuksia voittanut Joonas Saarikko. Narujen kova suosio yllätti ja ne pääsivät loppumaan. Nyt niitä jälleen saa. Nyt uutuutena on paljon toivottu NARU DHSH Slow Sink Tyvi..

Yhdenkäden Naru SHS (Single Hand Standard) on pitkähkö WF-kartioitu perhosiima, jota on on erittäin helppo ja kevyt käsitellä. NARU SHS on ergonominen siima nautinnolliseen nymfikalastukseen, pinturointiin sekä streamereille olematta silti kompromissi.

Naru SHA (Single Hand Aggressive) on yhdenkäden siima streamereille ja muille isoille perhoille.  Naru SHA on vaivaton, vahva ja helposti hallittava lyhytkartioinen ja erittäin suorituskyinen WF-siima. 

Naru DHSH (Double Hand Shooting Head) ampumapäät ovat scandin ja skagitin hybridejä. Kartiot on kehitetty pitkän testaamisen ja kalastuksen perusteella. DHSH on helppo nostaa vedestä ja asettaa ankkuriin lataamista varten. Naru DHSH on erittäin kepeäheittoinen, ja sillä on kapasiteettia kyydittää isojakin perhoja

Kisa Naru on tehty 15´1 kisavapaan. Siiman ovat suunnitelleet Joonas Saarikko ja Kevin Rowland. Kisa Naru soveltuu myös kalastukseen, kun halutaan heittää todella pitkiä ja kalastavia siivuja.

Narut ovat saaneet innostuneen vastaanoton eturivin perhokalastajien keskuudessa. Katso, miten TFO:n vapa lennättää Narua tällä videolla.

Hit the clouds!

Narut

Narut