*/?>

  "For the insiders of fly fishing"      ILMAINEN TOIMITUS + VAVOILLA VARAOSATAKUU   

Mini Magnum

Mini Magnum

Mini-Magnum-Series

Mini Magnum

Hybridivapa Mini Magnun on osoittautunut maineensa veroiseksi, ja se oli pian markkinoille tultuaan Suomen myydyin haukiperhovapa.

Mini Magnun hyödyntää isomusten kalastukseen tehdyn Bluewater -sarjan teknologiaa. Sarjan vavat ovat hybridejä. TiCr2 vahvistettu IM6 hiilikuituaihio tykittää heitoissa ja varmistaa kalan tarttumista ja kalan kanssa vääntöä varten tyvessä on S-Glass kuitua.

Vavat ovat suolavesilaatua. Ne ovat  läpikäyneet TiCr käsittelyn kahteen kertaan, mikä lisää voimaa ja iskunkestävyyttä entisestään. Kahva on hienointa valikoitua flor-tason korkkia. Aihio on graniitin sininen. Mini Magnumin vaparenkaat ja snaket ovat titaanioksidia. Vavan mukana tulee vapapussi.

Vavalla on hämmästyytävä vääntö- ja nostokyky. Se kotiuttaa kalan kuin kalan. Siimasuositus 6/8 mallille on 8-luokkainen ja 8/10 mallille 10-luokkainen WF siima.

Jos vapa menee rikki, Temple Fork Outfitters perhovavoilla on ensimmäiselle omistajalle TFO lisäturva.

"Vääntövoima! Jos kalalla on voimaa, sinulla pitää olla myös -  kun pitää oikein kunnolla vääntää ja tapella kalan kanssa, niin Mini Magnum on paras valinta!."
(Nick Cursione)

MALLI LUOKKA PITUUS PAINO OSIA HINTA SAATAVUUS INFO
TF MINI 8/10 8-10 8' 153g 3 249 € Heti
OVH 249 €