*/?>

  Nyt vavan ostajalle ilmainen Naru! Valitse vapa ja Naru. Alennus näkyy kassalla. Arvo 65-75 €.  

Mini Magnum Series

Mini Magnum Series

Mini Magnum

Hybridivapa Mini Magnum on päivän sana hauen ja meritaimenen kalastukseen. Mini Magnun on osoittautunut maineensa veroiseksi, ja se on Suomen myydyin haukiperhovapa.

Mini Magnun hyödyntää isomusten kalastukseen tehdyn Bluewater -sarjan teknologiaa. Sarjan vavat ovat hybridejä. TiCr2 vahvistettu IM6 hiilikuituaihio tykittää heitoissa ja varmistaa kalan tarttumista ja kalan kanssa vääntöä varten tyvessä on S-Glass kuitua.

Vavat ovat suolavesilaatua. Ne ovat  läpikäyneet TiCr käsittelyn kahteen kertaan, mikä lisää voimaa ja iskunkestävyyttä entisestään. Kahva on hienointa valikoitua flor-tason korkkia. Aihio on graniitin sininen. Mini Magnumin vaparenkaat ja snaket ovat titaanioksidia. Vavan mukana tulee vapapussi.

Vavalla on hämmästyytävä vääntö- ja nostokyky. Se kotiuttaa kalan kuin kalan. Siimasuositus 6/8 mallille on 8-luokkainen ja 8/10 mallille 10-luokkainen WF siima.

Temple Fork Outfitters vavoilla ja aihioilla on ensimmäiselle omistajalle elinikäinen ja kaiken kattava  TFO-lisäturva.

"Vääntövoima! Jos kalalla on voimaa, sinulla pitää olla myös -  kun pitää oikein kunnolla vääntää ja tapella kalan kanssa, niin Mini Magnum on paras valinta!."
(Nick Cursione)

MALLI LUOKKA PITUUS PAINO OSIA HINTA SAATAVUUS INFO
TF MINI 8/10 8-10 8' 153g 3 249 € Heti