*/?>

  Nyt vavan ostajalle ilmainen Naru! Valitse vapa ja Naru. Alennus näkyy kassalla. Arvo 65-75 €.  

TiCrX

TiCrX

Lefty Kreh TiCrX

Vuonna 2010 järjestettiin Suomen ensimmäinen yhdenkäden perhoheiton SM-kisa. Jaakkojen Joonas Saarikko voitti Suomen mestaruuden TiCrX-vavalla.

Lefty Kreh TiCrX-sarjan vapojen toiminta on erittäin nopea ja ne heittävät tiukalla loopilla ja pitkälle. Oikean ajoituksen ja  voimavedon yhdistelmällä siima saavuttaa uskomattomia nopeuksia. Voima on säädetty huippuunsa aihion titaani/kromi -käsittelyllä. Vapa on suolavesilaatua.

Aihio on kuultavan syvän sininen. Tyylikkäät Blank Over Ferrule -vapaliitokset ovat itsestään kiristyvät. Ne eivät myöskään löysty kulumisen takia. Kohdistusmerkit helpottavat kokoamista.

Vaparenkaat ovat titaanioksidia ja kädensija on valikoitua flor-laadun korkkia. Kelakiinnike on viimeisintä suunnittelua. Vavan mukana tulee vapapussi.

Muuntosetillä 7 ja 8 luokan vavasta saa erittäin edullisesti viisiosaisen 11' 3" mittaisen kahdenkäden vavan. Tarvitsee vain vaihtaa kaksi alinta osaa, ja kalastusta voi jatkaa kahden käden vavalla. Setissä on heavy duty kelakiinnike, flor-grade laadun korkkikahva ja alumiinioksidiset vaparenkaat. Myös settiin kuuluu oma vapapussi.

Temple Fork Outfitters vavoilla ja aihioilla on ensimmäiselle omistajalle elinikäinen ja kaiken kattava TFO-takuu.

Lefty Kreh

"WOW! TiCrX vapa heittää siiman tiukalla loopilla vaikka telkän pönttöön. Tämä vapa on varmasti yksi parhaista kasiluokkaisista vavoista, joita olen koskaan heittänyt. Jos pidät nopeasta vavasta, tässä todella on sellainen."  (Lefty Kreh)

MALLI LUOKKA PITUUS PAINO OSIA HINTA SAATAVUUS INFO
TF 06 76 4 TX 6 7'6" 113g 4 260 € Heti
TF 06 90 4 TXlt 6 9' 108g 4 240 € Heti
Tässä mallissa ei ole buttia
TF 08 76 4 TX 8 7'6" 119g 4 269 € Heti