*/?>

        * * *  Nyt perhovavan ostajalle Naru 0 euroa! Valitse siima, alennus näkyy ostoskorissa * * *   

TiCrX

TiCrX

Lefty Kreh TiCrX

Vuonna 2010 järjestettiin Suomen ensimmäinen yhdenkäden perhoheiton SM-kisa. Jaakkojen Joonas Saarikko voitti Suomen mestaruuden TiCrX-vavalla.

Lefty Kreh TiCrX-sarjan vapojen toiminta on erittäin nopea ja ne heittävät tiukalla loopilla ja pitkälle. Oikean ajoituksen ja  voimavedon yhdistelmällä siima saavuttaa uskomattomia nopeuksia. Voima on säädetty huippuunsa aihion titaani/kromi -käsittelyllä. Vapa on suolavesilaatua.

Aihio on kuultavan syvän sininen. Tyylikkäät Blank Over Ferrule -vapaliitokset ovat itsestään kiristyvät. Ne eivät myöskään löysty kulumisen takia. Kohdistusmerkit helpottavat kokoamista.

Vaparenkaat ovat titaanioksidia ja kädensija on valikoitua flor-laadun korkkia. Kelakiinnike on viimeisintä suunnittelua. Vavan mukana tulee vapapussi.

Lefty Kreh

"WOW! TiCrX vapa heittää siiman tiukalla loopilla vaikka telkän pönttöön. Tämä vapa on varmasti yksi parhaista kasiluokkaisista vavoista, joita olen koskaan heittänyt. Jos pidät nopeasta vavasta, tässä todella on sellainen."  (Lefty Kreh)

MALLI LUOKKA PITUUS PAINO OSIA HINTA SAATAVUUS INFO
TF 07 90 4 TX 7 9' 142g 4 167 € Loppu
OVH 279 €
TF 08 76 4 TX 8 7'6" 119g 4 161 € Heti
OVH 269 €