*/?>

        * * *  Nyt perhovavan ostajalle Naru 0,00 euroa! Valitse siima, alennus näkyy kassalla * * *     • CampStation teltta on ajaton ja tyylikäs teltta. Iso teltta on enemmän kuin pelkkä makoilupaikka. Teltta on jopa kämppää miellytävämpi majoite.


  • CampStation teltta on Suomessa suunniteltu vastaamaan pohjoismaisia laatuvaatimuksia. Teltta Kanvaasin rakennekuvaon valmistettu laadukkaimmasta ja arvokkaimmasta Army Duck puuvillakankaasta.Teltta on aina hengittävä eikä hiostu sisältä. Auringon paisteessa se ei kuumene kuten keinokuituinen teltta. Koslealla ja pakkassäällä voi käyttää lämmittimiä.


  • Kanvaastiteltta on käyttökelpoisin teltta pohjoisnavalta päiväntasaajalle. Matkailuyrittäjät käyttävät CS-telttoja asiakkaiden majoittamiseen ympäri vuoden Jurmosta Nuorgamiin.

Teltta monelle ja moneen tarkoitukseen

CampStation teltta on ajaton ja tyylikäs. Teltassa on tilaa on ruhtinaalliset 10 neliötä, ja seisomakorkeus on kauttaaltaan. Teltta on arvokkainta Army Duck -laadun kanvaasia, ja kehikko on anodisoitua T6 laadun alumiinia.

"Campstation teltta on etenkin kesällä hyvä tukikohtateltta 2-8 hengelle kalustuksesta riippuen ja jopa kämppää miellyttävämpi asumus."

- Erä-lehti

CS ja CS PRO teltta

CS ja CS PRO teltta