*/?>

      * * *  Ilmainen toimitus * * *      

CS ja CS PRO teltta

CS ja CS PRO teltta

Teltta vailla vertaa

ERÄ -lehden testivoittaja:

"Campstation on etenkin kesällä hyvä tukikohtateltta 2-8 hengelle kalustuksesta riippuen ja jopa kämppää miellyttävämpi asumus."

Ajaton ja tyylikäs Ranger-mallinen teltta on elämys ja muuttaa käsityksiä telttailusta. Teltta on enemmän kuin pelkkä makoilupaikka. Se on erittäin viihtyisä työtila, keittiö ja olohuone. Tilaa on ruhtinaalliset 10 neliötä ja seisomakorkeus on kauttaaltaan. Teltta on arvokkainta Army Duck -laadun puuvillakanvaasia, ja kehikko on anodisoitua T6 lentokonelaadun alumiinia.

Haluamme, että laadukas telttailu on mahdollisimman monen ulottuvilla ja sen vuoksi tarjoamme teltat erittäin edullisesti. Vastaavasta majoitteesta joutuu helposti pulittamaan tuplahinnan. Telttoja on saatavissa suoraan varastosta lyhyellä toimitusajalla.

CS-teltan kenttäkelpoisuus on omaa luokkaansa: 

  • Teltan voi kalustaa ja siellä voi kokata, työskennellä ja nukkua makoisasti.
  • Auringonpaahteessa teltta ei kuumene eikä sateessa vuoda tai muuta muotoaan kuten keinokuituteltat. Erillistä sisätelttaa ei tarvita. 
  • Vesitiiviisti integroitu vahva likaa hylkivä lattia.
  • Teltassa ei ole harusnaruja, minkä ansiosta teltta ei vaadi isoa pystytystilaa, eikä ole narusotkuja eikä jatkuvaa narujen kiristelyä.
  • Teltassa on suljettava hyönteisvekkoikkuna ja piipun aukko. Ovet voi lukita lukolla ym.
  • Teltan pystytys ja purku on helppoa ja nopeaa, ja tapahtuu täysin ulkoa käsin. 
  • Teltta maksaa itsensä takaisin jo viikon tai parin mökkivuokrassa.


Kaksi mallia CS ja CS PRO

Perusmallin lisäksi saatavissa on khakinvihreä PRO-malli, jossa on etukatos ja vetoketjulliset hyönteisverkot ovissa. PRO-mallin etukatos on vapaasti seisova erillinen teltan osa, ja telttaa voi käyttää myös ilman sitä. PRO-mallin esittelyä voi katsoa täältä . Lisätietoja teltan ominaisuuksista ja käyttökohteista.

MALLI KUVAUS HINTA SAATAVUUS INFO
CS PRO teltta Koko 3.6 m x 2.7 m + 1.8 m katos 1,595 € Loppu
Perusmallin lisäksi PRO mallissa kytkettävä/irroitettava etukatos ja hyöteisverkko-ovet sekä maakiilalajitelma (ABS-muovi ja teräs)
CS teltta Koko 3.6 m x 2.7 m 1,095 € Loppu