Info

Jaakot Oy

Jaakot Oy (Y-tunnus 2326844-8) on retkeilyyn, eräilyyn ja kalastukseen erikoistunut yritys.
Edustamme oman tuotantomme CampStation-telttaa.
Olemme Temple Fork Outfitters (TFO) kalastusvälineiden maahantuoja. Naru perhosiima on oma tuotteemme.
Markkinoimme Nordic Resortsin majoitus-, kalastus- ja eräpalveluita Ruotsin Överkalixissa.

Yhteystiedot

Jaakot Oy
Kanavantie 6 B 23-24
37830 AKAA, Finland  
Puh. 0400 147 550
S-posti: info ät jaakot.fi
Y-tunnus: 2326844-8
Pankki: TSOP 522817-238325
IBAN FI07 5228 1720 0383 25
BIC OKOYFIHH

Verkkomaksu, postiennakko ja osamaksu

Ostosten maksaminen käy postiennakolla, pankkipainikkeella tai luottokortilla. Myös osamaksu on vaihtoehdoissa. Jaakot käyttää Checkoutin maksuvälityspalvelua.

Toimitukset 

Jaakot toimittaa tuotteet Postin välityksellä. 

Palautukset

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen pitää olla on käyttämätön ja pakattu alkuperäiseen pakkaukseen. Palautus tapahtuu ostajan vastuulla ja kustannuksella.

Rekisteröityminen

Rekisteröityneelle asiakkaalle tilaaminen on nopeampaa, koska asiakastietoja ei tarvitse syöttää joka tilauksen yhteydessä uudestaan. Voit halutessasi myös tallentaa tietoihisi useita vaihtoehtoisia toimitusosoitteita. Lisäksi rekisteröitynyt käyttäjä voi seurata tilauksensa etenemistä ja nähdä aikaisemmat tilauksensa. Halutessaan rekisteröitynyt käyttäjä voi saada tietoja uusista tuotteista sekä muusta ajankohtaisesta.

Rekisteröityminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Voit myös poistaa sinua koskevat tiedot rekisteristä "Omat tiedot" -painikkeen kautta.

Rekisteröitymisohjeet:

1. Aloita rekisteröityminen klikkaamalla palvelun ylävalikosta "Kirjaudu"-linkkiä.
2. Klikkaa sitten "Rekisteröidy"-linkkiä ja täytä rekisteröitymislomake. Punaisella tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja. 
3. Salasanaksesi voit valita minkä tahansa numerojen ja kirjainten yhdistelmän, jonka pituus on 5-12 merkkiä. Käyttäjätunnuksenasi toimii
4. sähköpostiosoite. Täytettyäsi lomakkeen klikkaa "Jatka"-painiketta.

5. Rekisteröitymisesi on nyt hyväksytty ja voit jatkaa ostosten tekoa. Saat rekisteröitymisestäsi ilmoituksen myös sähköpostiosoitteeseesi.
6. Painathan mieleesi uuden salasanasi ja muistathan aina kirjautua ulos palvelusta ostokset tehtyäsi. Näin kukaan ei pääse käyttämään palvelua tietämättäsi.

Yksityisyys

Jaakot ei luovuta asiakkailtaan saamiaan tietoja kolmansille tahoille. Pyydämme asiakkailtamme vain tilauksen kannalta välttämättömiä tietoja. Sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron tarvitsemme tilausvahvistuksen lähettämistä varten sekä yhteydenpitoon mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Jaakot.fi- verkkokaupan toimitusehdot

1. Sopimuksen osapuolet

Tämä sopimus sisältää Jaakot Oy:n (Palvelun tarjoaja) ylläpitämän www.Jaakot.fi- verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun, asiakas (Käyttäjä) hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. 

2. Käyttöoikeus

Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille.
 Myös yritykset voivat käyttää Palvelua. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.
 Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle. 

3. Rekisteröityminen

Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan.

Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.
 Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä. Rekisteröityminen on maksutonta.
Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta. 

4. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin.
Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat Käyttäjän etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
 Palvelun tarjoaja ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.
Palvelun tarjoaja pidättää itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä. 

5. Tilaaminen

Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palvelun tarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.

Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta. 

6. Tuotteiden hinnat

Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta. Hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron . Hintaan lisätään toimituskulut., jotka näkyvät ostoskorissa ennen lopullista tilaamista.Palvelussa hinnat ja toimituskulut ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR).

Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista. 

7. Toimitus

Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella. Tilauksen toimituskulut ilmenevät ostoprosessissa.
Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta.
Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.
Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumista kuljetuksen aikana. 

8. Peruuttaminen ja palautukset

Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palvelun tarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu Kuluttajan toiveiden mukaisesti. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.
Palautuksen ehtona on, että tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Jaakoille viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti. Kaikki tuotteeseen kuuluvat osat tulee olla tallella. Tuotteen täytyy olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Palautus tapahtuu ostajan vastuulla ja kustannuksella.

9. Muutokset

Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia Palvelussa. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua. 

10. Riitojen ratkaisu

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan oikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.